ΕΣΠΑ Επιδότηση για eshop 2021 μέχρι 5.000€

Επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop

Επιδότηση eshop μέσω ΕΣΠΑ. Χρηματοδότηση ΕΣΠΑ μέχρι 5.000€ για κατασκευή eshop.

Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «e-λιανικό» που εντάσσεται
στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ.

εσπα eshop Επιδότηση για e-shop. Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ

 ΕΣΠΑ e-λιανικό 2021

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) μέσω του ΕΣΠΑ, με χρηματοδότηση 5.000€ για επιχειρήσεις με κύρια δραστηριότητα το λιανεμπόριο.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή eshop μέσω του ΕΣΠΑ “e-λιανικό” απο την σύνταξη του φακέλου για την έγκριση της αίτησης, μέχρι την σχεδίαση και διαμόρφωση του eshop σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα standard στην κατασκευή eshop. Φτιάξτε το δικό σου e-shop σήμερα και ξεκίνα να πουλάς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου μέσω του διαδικτύου.

ΕΣΠΑ ESHOP ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Επιδότηση 5000€ για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος – 100% Κάλυψη μέσω ΕΣΠΑ

Βασικές Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι επιχειρήσεις που μπορούν να κάνουν αίτηση για την χρηματοδότηση E-shop λιανικής μέσω ΕΣΠΑ, θα πρέπει να ικανοποιούν τις εξής απαραίτητες προϋποθέσεις:

 • Να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού)

Α) Υφιστάμενες: ημερομηνία απόκτησης του κύριου ΚΑΔ έως την 30/9/2019.
Β) Νεοσύστατες: ημερομηνία απόκτησης του κύριου ΚΑΔ από 1/10/2019 έως την 7/11/2020.

 

 • Να διατηρούν φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες,
 • Να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά,
 • Να έχουν ολοκληρώσει  (υλοποίηση, τιμολόγηση, εξόφληση και λογιστικοποίηση των σχετικών δαπανών) την περίοδο από 18/03/2020 έως και πριν την υποβολή της αίτησης, την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος που θα πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
➣ να λειτουργεί σε δύο γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version,
➣ να συνοδεύεται από λογισμικά παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών,
➣ να διασφαλίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (πιστοποίηση ΑμΕΑ) στο σύνολο των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Επιδοτούμενες Δαπάνες Προγράμματος

Επιδοτούμενες δαπάνες προγράμματος ΕΣΠΑ e-λιανικό για την κατασκευή e-shop λιανικής πώλησης όπως αυτές καταγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΑνΕΚ:

 • Eξυπηρετητές/διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών – λογισμικού απαιτούμενου για την δημιουργία/αναβάθμιση και λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη, κλπ.) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα. Επιτρέπεται και η απόκτηση με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS)
 • Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop/Laptop)
 • Αλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.)
 • Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης/αναβάθμισης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop συμπεριλαμβανομένων των λογισμικών παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών και υπηρεσιών Φιλοξενίας (hosting, collocation, κτλ.)
 • Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

➣ Ως έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η η 18η Μαρτίου 2020.

➣ Η Δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην Πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη και υποβολή της αίτησης για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-λιανικό

Υποβολή Αίτησης e-lianiko 2021

Φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής για χρηματοδότηση ΕΣΠΑ έως 5.000 ευρώ για κατασκευή e-shop σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.

  Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και δεν μοιραζόμαστε ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους.  Χρηματοδότηση 100% έως 5.000 € για κατασκευή e-shop λιανικής πώλησης και προμήθειας εξοπλισμού.

  κατασκευή eshop μέσω ΕΣΠΑ Αθήνα
  κατασκευή eshop μέσω ΕΣΠΑ | WEBEX STUDIO

  Αν διαθέτετε επιχείρηση ( Μεσαία, μικρή ή πολύ μικρή ) και δραστηριοποιείστε στον κλάδο του λιανεμπορίου με φυσικό κατάστημα και η λειτουργία σας έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μια (1) ημέρα απο τις 18/3/2020 μέχρι σήμερα, τότε δικαιούστε να προβείτε σε αίτηση για δημιουργία Eshop μέσω του ΕΣΠΑ.

  Μήπως είναι ώρα να φτιάξετε το δικό σας eshop;

  ΕΣΠΑ eSHOP Δράση «e-λιανικό»

  Προδημοσιεύθηκε την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop . Το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προχώρησε στην προδημοσίευση του οδηγού της δράσης «e-λιανικό», ενώ η προκήρυξη  αναμένεται να υπογραφτεί απο τον αρμόδιο υφυπουργό ως το τέλος του μήνα Ιανουαρίου.

  Κάντε με σιγουριά τα πρώτα σας βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας πλήρως τη χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.
  Δημιουργία eshop μέσω ΕΣΠΑ

  Συχνές ερωτήσεις για ΕΣΠΑ ESHOP 

  Σε μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 έως σήμερα.

  Η υποβολή της Αίτησης Χρηματοδότησης γίνεται σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί με τη δημοσίευση της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης. Ωστόσο μπορείτε άμεσα να συμπληρώσετε την παραπάνω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρως την σύνταξη και υποβολή της αίτηση σας στο πρόγραμμα μόλις ανοίξει η πλατφόρμα.

  Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι  80.000.000€ και το μέγιστο ποσό επιδότησης είναι 5.000 ευρώ ανά επιχείρηση.

  Αν διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας ή eshop, θα πρέπει να εξεταστεί ώστε να ελέγξουμε αν πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει το πρόγραμμα. Η Webex Studio με εμπειρία 10+ ετών στην κατασκευή ιστοσελίδων θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το eshop που επιθυμείτε σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά standard αλλά και να εκμεταλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του προγράμματος «e-λιανικό» του ΕΣΠΑ.

  Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2021, περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή και σύνταξη του φακέλου σας.

  Καλέστε μας για περισσότερες πληροφοριες.

  +30 28430.29399

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
  Η Webex Studio ειδικεύεται στην κατασκευή & σχεδίαση επαγγελματικών ιστοσελίδων, όλων των τύπων, με εμπειρία απο το 2009. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων και υπηρεσιών για την βέλτιστη προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

  Κοινοποίησε το

  Αντιγράψτε το σύνδεσμο στο Πρόχειρο

  ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ