Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας για το eshop peacoxk.com

Peacoxk.com

Εργασίες βελτιστοποίησης ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας για το eshop peacoxk.com στην Κρήτη. Ο πελάτης μας ζήτησε την αύξηση της ταχύτητας και των μετρήσεων για λόγους προώθηση της ιστοσελίδας (SEO) στη Google αλλά και για αναβαθμισμένη εμπειρία πελάτη.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

Χαρακτηριστικά

Μας ζητήθηκε η βελτιστοποίηση ταχύτητας για το eshop οπτικών στη Κρήτη peacoxk.com, με σκοπό την αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης τόσο σε κινητά όσο και desktop αλλά και για λόγους SEO αφού πλέον η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την καλύτερη κατάταξη μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Τεχνικές:

Server Optimization
Cache Optimization
Image Compression
CDN CloudFlare

Επιπλέον εργασίες:

WordPress Cleanup
Plugins Optimization
Code Optimization

Πελάτης:

Peacoxk.com
(Κρήτη)

Χρόνος Ολοκλήρωσης:

3-5 Εργάσιμες ημέρες

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

www.peacoxk.com

Παρέχουμε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων στην Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε σε ξεχωριστή ιστοσελίδα που δημιουργούμε για εσάς, τις μετρήσεις πριν και μετά την βελτιστοποίηση για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα. Ξέρουμε καλά την δουλειά μας και είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός ολίγων ωρών.Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και δεν μοιραζόμαστε ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους.

Διεύθυνση

28ης Οκτωβρίου 42, Σητεία

Καλέστε μας

+30 28430.29399

Στείλτε μας μήνυμα

info@webex.gr

Δείτε επίσης…