Κατασκευή ιστοσελίδων

Ακολουθήστε μας στα social media

Email Marketing - NewslettersEmail Marketing - Newsletters

Email marketing

Το Email marketing είναι μια μέθοδος άμεσης προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών με την χρήση E-mail ως μέσω επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και διαφημιζόμενου

01
Τι είναι το email marketing

Το email marketing αφορά την προώθηση και την ενημέρωση του αγοραστικού κοινού όσον αφορά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που διαθέτετε χρησιμοποιώντας το email ως μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης.

02
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του E-mail marketing είναι πολύ σημαντικά. Είναι οικονομικό και αποτελεσματικό, γρήγορο και εύκολο, είναι στοχευμένο, παρέχει σημαντικά στατιστικά στοιχεία και αυξάνει σημαντικά τις πωλήσεις σας.

03
Τι πρέπει να προσέξετε

Το Email Marketing κρύβει και τους κινδύνους του και γι’ αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί μια προσεκτική στρατηγική αποστολής και συλλογής email. Η λάθος χρήση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις όπως να φαίνεστε σαν Spammer.

04
Λίστα διευθύνσεων

Η λίστα των παραληπτών σας  θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί με νόμιμο τρόπο αποσπώντας το email τους απο την εγγραφή τους στο Newsletter σας. Σε αντίθετη περίπτωση το e-mail marketing δεν θα έχει την επιθυμητή απόδοση.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ EMAIL MARKETING

Εκμεταλευτείτε την χρήση του E-mail marketing για αύξηση των πωλήσεων σας

  • Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής & γραμματόσημα
  • Υπάρχουν όμορφα responsive θέματα
  • Παρέχει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία
  • Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την αποστολή email
  • Είναι προσωποποιημένο στον κάθε πελάτη σας
Αποστολή email - Email marketing
email marketing newsletter webex

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL MARKETING

Newsletter - Email marketing - Μαζική αποστολή μηνυμάτων αλληλογραφίας

Τα τρία βασικά βήματα του E-mail marketing

Αν είστε επαγγελματίας ή έχετε μια δική σας επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε σημαντικά το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο οπλοστάσιο σας και το E-mail marketing.

Δημιουργία λίστας

Δεν στέλνουμε ποτέ email σε πελάτες που δεν έχουν εκδηλώσει απο μόνοι τους ενδιαφέρον στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Μόνο μέσω των εγγραφών στο newsletter σας και ΠΟΤΕ απο έτοιμες λίστες. Είναι ανούσιο να στέλνετε email σε πελάτες που δεν ενδιαφέρονται.

Εγγραφή σε πλατφόρμα Email marketing

Το επόμενο βήμα είναι η εγγραφή σε μια απο τις πλατφόρμες E-mail marketing όπως Mailchimp, Aweber, iContact, Get Response κ.α. Αποκτάτε έτσι πρόσβαση σε μια σειρά απο εργαλεία και δυνατότητες που είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την καμπάνια σας.

Κτίσιμο εμπιστοσύνης & τακτικό follow-up

Το τρίτο βήμα είναι και το πιο σημαντικό. Πρέπει να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του πιθανού πελάτη σας, να απαντάτε άμεσα στα μηνύματα του, να κάνετε ελκυστικές τις υπηρεσίες σας και να στέλνετε σε εύλογο χρονικό διάστημα νέες προσφορές και ενημερώσεις.