Email Marketing

Το email marketing είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αύξησης των πωλήσεων

Εκμεταλλευτείτε το Email marketing για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών με την χρήση του email ως μέσο επικοινωνίας.

Μαζική αποστολή email με μεγάλη απόδοση και χαμηλό κόστος

Στείλτε επαγγελματικά newsletter σε στοχευμένους παραλήπτες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Μαζική αποστολή στοχευμένων ενημερωτικών δελτίων (newsletters),  για την ενημέρωση των υπαρχόντων αλλά και των εν δυνάμει πελατών σας για προσφορές, νέα προϊόντα, ευχές, παρεχόμενες υπηρεσίες και ότι άλλο θέλετε να γνωρίζουν οι πελάτες σας.

Μαζική αποστολή newsletter με αποτέλεσμα

Μαζική αποστολή newsletter σε στοχευμένους παραλήπτες

Το email marketing είναι πάντα επίκαιρο και ευρέως αποδεκτό

Εδώ και 20 χρόνια το email είναι το πιο κοινό και αποδεκτό μέσο διαδικτυακής επικοινωνίας.

Δεν υπάρχει χρήστης του internet χωρίς τουλάχιστον μια διεύθυνση e-mail. To email marketing είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ! Χρησιμοποιείται κατά κόρον, τόσο απο ιδιώτες όσο και απο επαγγελματίες. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του e-mail marketing για το όφελος της επιχείρησής σας.

Το email marketing είναι οικονομικό και πολύ αποδοτικό

Το E-mail marκeting τα έχει όλα… είναι άμεσο, εύκολο, οικονομικό και αποτελεσματικό!

Αν θέλετε να επενδύσετε σε μια καμπάνια μέσω της οποίας θα προωθείτε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας με έναν εντυπωσιακό και εύκολο τρόπο τότε επιλέξτε το email marketing. Με χαμηλό budget και σωστή στρατηγική, μπορείτε να κάνετε θαύματα και να δείτε σημαντική αύξηση των πωλήσεων και των μετατροπών.

Email marketing και μετρήσιμα αποτελέσματα

Με την χρήση των υπηρεσιών και εργαλείων του email marketing έχετε πλήρη στατιστικά.

Τα εργαλεία και οι υπηρεσίες του email marketing, σας προσφέρουν πλήρη εικόνα της καμπάνιας σας με λεπτομερή στατιστικά στοιχεία όπως, πόσα άτομα έλαβαν το μήνυμα σας, πόσοι το άνοιξαν, πόσοι πάτησαν κλικ στους συνδέσμους του newsletter κ.α. Με τον τρόπο αυτό γνωρίζετε το κοινό σας και ξέρετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Ενημερωτικά δελτία – Newsletter – Email Marketing

Ενημερώστε τους πελάτες σας για προσφορές ή προωθητικές ενέργειες!

Η αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) σας επιτρέπει να είστε συνεχώς σε επαφή με τους πελάτες σας. Μην ξεχνάτε ότι οι ίδιοι πραγματοποίησαν εγγραφή στο newsletter σας, οπότε ενδιαφέρονται ήδη για εσάς και τις υπηρεσίες σας.

Τι είναι το email marketing

Το email marketing αφορά την προώθηση και την ενημέρωση του αγοραστικού κοινού, όσον αφορά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που διαθέτετε, χρησιμοποιώντας το email ως μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του e-mail marketing είναι πολλά και σημαντικά. Είναι οικονομικό, αποτελεσματικό, άμεσο, εύκολο και στοχευμένο, ενώ επιπλέον παρέχει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που σας βοηθούν να γνωρίσετε το κοινό σας.

Τι πρέπει να προσέξετε

Η μαζική αποστολή email κρύβει κινδύνους, γι' αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί μια προσεκτική στρατηγική αποστολής και συλλογής email. Η λάθος χρήση, μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις, όπως παράδειγμα να φαίνεστε σαν Spammer.

Λίστα διευθύνσεων

Η λίστα των παραληπτών θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί με νόμιμο τρόπο, π.χ συλλέγοντας το email απο την εγγραφή τους στο Newsletter σας. Σε αντίθετη περίπτωση, το e-mail marketing δεν θα έχει την επιθυμητή απόδοση.

Στρατηγική E-mail Marketing

Εκμεταλευτείτε το E-mail marketing
για αύξηση των πωλήσεων σας

 • Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής & γραμματόσημα
 • Είναι άμεσο και οικονομικό
 • Παρέχει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία
 • Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την αποστολή email
 • Είναι προσωποποιημένο στον κάθε πελάτη
 • Έχει μεγάλη απόδοση και αναγνωσιμότητα
 • Παρέχει ελευθερία στην μορφοποίηση
 • Ευκολία σύνδεσης με Social Media
 • Αυξάνει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας
 • Δυνατότητα ανάγνωσης απο οποιαδήποτε συσκευή
 • Σας φέρνει σε επαφή με τους πελάτες σας
 • Ενισχύει το κύρος της επιχείρησής σας

Ξεκίνα την καμπάνια email marketing σήμερα!

Τα τρία βασικά βήματα του
E-mail marketing

Αν είστε επαγγελματίας ή έχετε μια δική σας επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε σημαντικά το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας, τότε, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο οπλοστάσιο σας και το E-mail marketing.

Δημιουργία λίστας

Μην στέλνετε ποτέ email σε πελάτες που δεν έχουν εκδηλώσει απο μόνοι τους ενδιαφέρον στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Μόνο μέσω των εγγραφών στο newsletter σας και ΠΟΤΕ απο έτοιμες λίστες. Είναι ανούσιο να στέλνετε email σε πελάτες που δεν ενδιαφέρονται.

Εγγραφή σε πλατφόρμα Email marketing

Το επόμενο βήμα είναι η εγγραφή σε μια απο τις πλατφόρμες E-mail marketing όπως Mailchimp, Aweber, iContact, Get Response κ.α. Αποκτάτε έτσι πρόσβαση σε μια σειρά απο εργαλεία και δυνατότητες που είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την καμπάνια σας.

Κτίσιμο εμπιστοσύνης & τακτικό follow-up

Το τρίτο βήμα είναι και το πιο σημαντικό. Πρέπει να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του πιθανού πελάτη σας, να απαντάτε άμεσα στα μηνύματα του, να κάνετε ελκυστικές τις υπηρεσίες σας και να στέλνετε σε εύλογο χρονικό διάστημα νέες προσφορές και ενημερώσεις.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες

+30 28430.29399

Στη Webex Studio προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για κατασκευή ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων & βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ