Skip links

10 λόγοι για να επιλέξετε την Webex Studio

Μερικοί μόνο λόγοι για να επιλέξετε την Webex Studio για την κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας.

Με εμπειρία από το 2010

Μάθετε γιατί αξίζει να εμπιστευτείτε την Webex Studio για την κατασκευή της ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας.

✅ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
01

Προσιτές τιμές κατασκευής website

Παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλό δείκτη ποιότητας και κόστους (Value for Money), με εντυπωσιακό σχεδιασμό που κρατούν τον επισκέπτη στη σελίδα σας και τον κάνουν να νιώσει ασφαλής. Πραγματικά ανεκτίμητο! Διατηρούμε το κόστος πολύ προσιτό, χωρίς να κάνουμε σκόντο στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Νιώστε υπερήφανος για την ιστοσελίδα σας, χωρίς να το πληρώσετε ακριβά!

✅ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
02

Εμπειρία και Επαγγελματισμός

Διαθέτουμε εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων από  το 2010 με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που είναι χαρούμενοι για την επιλογή τους. Στην Webex Studio μας χαρακτηρίζει η προσήλωση στην εργασία, το πάθος για το άριστο και η συνεχή προσπάθεια για την βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και της εμπειρίας του πελάτη. 

Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών διαδικτύου όπως προώθηση ιστοσελίδων, κατασκευή επαγγελματικών eshop, κατασκευή blog, δημιουργία ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, ιστοσελίδες για ΑμεΑ. Ταυτόχρονα διαθέτουμε πολύ οικονομικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων σε Dedicated servers, υπηρεσίες σχεδίασης λογότυπου και βελτιστοποίηση ταχύτητας, για την άμεση απόκριση της ιστοσελίδας στα αιτήματα των χρηστών.

✅ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
03

Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Στη Webex Studio προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Κάθε έργο είναι διαφορετικό όπως και οι στόχοι σας. Για να το επιτύχουμε αυτό, συλλέγουμε δεδομένα, τα αναλύουμε, συζητάμε μαζί σας, κατανοούμε τα θέλω σας και κατόπιν προσεκτικής μελέτης, σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση για την επιχείρησή σας.

✅ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
04

Σχεδιασμός και Αισθητική

Ο σχεδιασμός σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι καλαίσθητος, λειτουργικός, ξεκάθαρος και συμβαδίζει με την αισθητική και την φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Είναι αντιληπτό, πως η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την απήχηση της ιστοσελίδας στο ευρύ κοινό. Κάθε έργο μας έχει καθαρή και οργανωμένη δομή, όμορφο και ξεκούραστο συνδυασμό χρωμάτων, ευανάγνωστη γραμματοσειρά, εντυπωσιακές εικόνες και γραφικά και άψογη προσαρμογή σε κάθε οθόνη.

✅ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
05

Τεχνολογική Εξειδίκευση & Ικανότητες

Η ομάδα της Webex Studio αποτελείται από πολύ ικανά και εξειδικευμένα άτομα, με βαθιά γνώση του αντικειμένου σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές προγραμματισμού κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής eshop. Ο συνδυασμός των δεξιοτήτων μας και των σύγχρονων τεχνικών, μας βοηθάνε να δημιουργούμε ιστοσελίδες που είναι ελκυστικές, λειτουργικές, ασφαλείς και πολύ αποτελεσματικές.

✅ USER-FRIENDLY WEBSITES
06

Φιλικότητα προς τον Χρήστη

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη ( user-friendly websites ), διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας είναι εύκολη στην πλοήγηση, ευχάριστη και φιλική, ακόμα και σε αρχάριους χρήστες.  Επιπλέον, δημιουργούμε πολλαπλά call to action κουμπιά, για να μπορεί ο  επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του εύκολα και απλά.

✅ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
07

Συμβουλευτική και Υποστήριξη

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία, από τη σχεδίαση μέχρι την κατασκευή και ολοκλήρωση της ιστοσελίδας. Η εταιρεία μας, δίνει μέγιστη προτεραιότητα στην άμεση και αποτελεσματική σας υποστήριξη, όποτε την χρειαστείτε, για την επίλυση τυχόν ζητημάτων ή ό,τι άλλο επιθυμείτε όπως νέες προσθήκες, διορθώσεις ή αλλαγές.

✅ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
08

Γρήγορη Ταχύτητα Φόρτωσης

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, καθώς μια αργή ιστοσελίδα μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια επισκεπτών, χαμηλότερη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης και αρνητική εμπειρία χρήστη. Για τον λόγο αυτό προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες όπως βελτιστοποίηση μεγέθους εικόνων, μείωση χρόνου απόκρισης διακομιστή, Hosting σε Dedicated servers, καθαρό κώδικα, κρυπτογράφηση SSL, Caching τεχνικές, αποφυγή μεγάλου αριθμού πρόσθετων κ.α.

✅ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
09

Συμβατότητα με browsers & συσκευές

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που έχουν την ικανότητα να λειτουργούν άριστα και να εμφανίζεται σωστά σε διάφορες συσκευές, προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματα. Αυτό περιλαμβάνει φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, υπολογιστές με διάφορες αναλύσεις οθονών και βέβαια συμβατότητα με όλους τους browsers όπως Google Chrome, Firefox, Opera, Safari κ.α.

✅ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
10

Ασφάλεια & Προστασία Δεδομένων

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων σας, εγγυώντας την ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας και των λογαριασμών email που διαθέτετε. Επιπρόσθετα σας παρέχουμε προστασία από επιθέσεις Ddos, ιούς ή άλλες εξωτερικές ενέργειες, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία προστασίας και καταπολέμησης κακόβουλου λογισμικού. 

Εισάγετε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εντός 10′ (9π.μ – 9μ.μ)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.