Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ

Προσβασιμότητα για όλους. Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ με το πρότυπο WCAG 2.0 AA

Ιστοσελίδες για άτομα με ειδικές ανάγκες με πλήρη λειτουργικότητα & σύγχρονη αισθητική. Πλήρης συμμόρφωση για επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ.

Ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ, ιστοσελίδες αμέα, ιστοσελιδες αμεα, ιστοσελίδες W3C αμεα

Κατασκευή ιστοσελίδων ΑμΕΑ – Πρόσβαση στη πληροφορία για όλους

Κατασκευή ιστοσελίδων W3C για άτομα με ειδικές ανάγκες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Κατασκευή ιστοσελίδων με πιστοποίηση WCAG 2.0 AA που διευκολύνουν την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, μαθησιακές δυσκολίες, περιορισμένη κίνηση και φωτοευαισθησία.

Ιστοσελίδες ΑΜΕΑ

Ιστοσελίδες κατάλληλες για ΑμΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 AA

Σύγχρονες ιστοσελίδες με πλήρη λειτουργικότητα

Δημιουργία ιστοσελίδων ΑΜΕΑ με εντυπωσιακό σχεδιασμό χωρίς περικοπές στην ποιότητα.

Ιστοσελίδες σε WordPress για άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν υπολείπονται σε τίποτα απο τις κανονικές ιστοσελίδες. Με χρήση των νέων τεχνολογιών και τεχνικών, συνδυάζουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει μια σύγχρονη σελίδα, με την πλήρη πρόσβαση και υποστήριξη και για τα άτομα ΑΜΕΑ.

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ με επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ

Καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Η Εταιρεία μας καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις του ΕΣΠΑ, προκειμένου η ιστοσελίδα σας να είναι απόλυτα συμμορφωμένη με το πρότυπο WSAG 2.0 AA ώστε να μπορεί να επιδοτηθεί μέσω των προγραμμάτων του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Web Accessibility Checkers

Πιστοποίηση ΑΜΕΑ σύμφωνα με τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες για έλεγχο προσβασιμότητας ιστού.

Για την πιστοποίηση μιας ιστοσελίδας σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 AA, χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες ελέγχου που εγκρίνει το εκάστοτε πρόγραμμα ΕΣΠΑ ( Achecker, Wave, W3C, Web Accessibility κ.α.), ώστε να περάσει η ιστοσελίδα τον έλεγχο με απόλυτη επιτυχία.

Ιστοσελίδες W3C ΑΜΕΑ

Δημιουργία ιστοσελίδων ΑΜΕΑ Πρόσβαση στην πληροφορία για όλους

Κατασκευή ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς τα άτομα με αναπηρία ώστε να έχουν πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας με μηχανισμούς ανάγνωσης κειμένων, εκφώνηση κειμένων, εναλλαγή χρωμάτων, φωνητικές εντολές, πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς, αντίθεση κ.α.

Συχνές ερωτήσεις για τις ιστοσελίδες ΑμΕΑ

Σε τι διαφέρουν οι ιστοσελίδες ΑμΕΑ απο τις άλλες ιστοσελίδες;

 

Οι ιστοσελίδες ΑΜΕΑ πληρούν όλες τις παραμέτρους που ορίζει το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) ώστε η σελίδα να είναι φιλική σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Τι είναι η προσβασιμότητα;

 

Προσβασιμότητα σημαίνει ίση πρόσβαση από άτομα με αναπηρία. Η ιστοσελίδα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά τόσο από τα άτομα με αναπηρίες όσο και από τα άτομα χωρίς.

 

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία ενός προσβάσιμου ιστότοπου;

 

Επισήμανση πληροφοριών, πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, αντίθεση χρωμάτων, αυξομείωση μεγέθους γραμματοσειράς, φωνητικές οδηγίες, φωνητική ανάγνωση κειμένων, ιεραρχημένη δομή, προβλέψιμο περιεχόμενο, ευανάγνωστα κείμενα.

 

Γιατί να κάνω την ιστοσελίδα μου φιλική προς ΑΜΕΑ;

 

Γιατί και τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στη πληροφορία. Το internet πρέπει να είναι προσβάσιμο απο όλους και δεν θα πρέπει να αποκλείεται κανείς άνθρωπος απο το δικαίωμα της ελεύθερης περιήγησης στο διαδίκτυο.

 

Χρειάζετε η πιστοποίηση ΑΜΕΑ και για την επιδότηση eshop μέσω του ΕΣΠΑ;

 

Για την επιδότηση Eshop μέσω ΕΣΠΑ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιστοσελίδα να διαθέτει πιστοποίηση για ΑΜΕΑ WCAG 2.0 AA, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις πλατφόρμες πιστοποίησης που ορίζει το εκάστοτε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Οι ιστοσελίδες ΑμΕΑ έχουν απλό σχεδιασμό;

 

Όχι πλέον. Στην Webex Studio μπορούμε να σχεδιάσουμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες με εξαιρετικό design που ταυτόχρονα είναι φιλικές προς τα άτομα με αναπηρία.

 

Ποια είναι τα επίπεδα συμμόρφωσης του προτύπου WCAG 2.0;

 

Σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 υπάρχουν τρία επίπεδα συμμόρφωσης στις ιστοσελίδες ΑΜΕΑ. Τα επίπεδα αυτά είναι το “Α”, το “ΑΑ” και το “ΑΑΑ”. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο αυξάνεται ο αριθμός των κριτηρίων που πληρεί μια ιστοσελίδα.

 

Είναι απαραίτητη η συμμόρφωση WCAG για επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ;

 

Ναι, προκειμένου μια ιστοσελίδα να επιδοτηθεί απο το ΕΣΠΑ απαιτείται η συμβατότητα της ιστοσελίδας με το πρότυπο WCAG 2.0.

 

Ποιο είναι το κόστος για ιστοσελίδα ΑμΕΑ με πιστοποίηση WCAG 2.0 AA;

 

Το κόστος μια ιστοσελίδας για άτομα με αναπηρία, προκύπτει απο το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας, αναλόγως του project, συν το κόστος των εργασιών για να είναι η σελίδα σας συμβατή με το πρότυπο WCAG 2.0 AA.

 

Που μπορώ να βρω τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και να μάθω πληροφορίες;

 

Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ καθώς και τις απαιτήσεις της κάθε δράσης, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της KEΠΑ-ΑΝΕΜ, η οποία διαχειρίζεται στην παρούσα χρονική περίοδο δράσεις του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020, στο πλαίσιο της εταιρικής της συμμετοχής στον ΕΦΕΠΑΕ.

Εγκατάσταση και έλεγχος Google Analytics

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιστοσελίδες ΑμΕΑ; 

Ελάτε σε επαφή με την Webex Studio, για να κατασκευάσουμε την δική σας ιστοσελίδα, σύμφωνα πάντα με τα τελευταία τεχνολογικά standard αλλά και με χρήση των οδηγιών του προτύπου WSAG, για την “προσβασιμότητα του περιεχομένου του ιστού” στην έκδοση 2.0 AA, ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες

+30 28430.29399

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ