Καμπάνιες Google Ads

Διαφημιστικές καμπάνιες στο Google Ads με εξαιρετικά αποτελέσματα

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση και παρακολούθηση της καμπάνιας Google Ads, για αύξηση των πωλήσεων με το χαμηλότερο κόστος ανά κλικ (CPC).

Προώθηση ιστοσελίδων με την χρήση του Google Ads

To Google Ads είναι ένα εργαλείο στοχευμένης διαφήμισης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Το Google AdWords επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων κειμένου, τις οποίες ρυθμίζετε να εμφανίζονται για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες στο internet σχετικές με τις λέξεις αυτές.

Καμπάνιες Google AdWords (PPC)

Εκμεταλλευτείτε το Google Ads για την προβολή της επιχείρησής σας

Google Ads: Προσελκύστε περισσότερους πελάτες

Προσελκύσετε άμεσα νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και αυξήστε τις μετατροπές.

Το Google Ads ή Adwords είναι μια πλατφόρμα στοχευμένων διαφημίσεων της Google, που σας επιτρέπει να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης για τις λέξεις – κλειδιά που εσείς επιθυμείτε. Προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και αύξηση της επισκεψιμότητας άμεσα και οικονομικά.

Google Ads: Στοχευμένη επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας

Πετυχαίνουμε στοχευμένο traffic στην ιστοσελίδα σας που αποδίδει.

Το θέμα δεν είναι να έχετε αύξηση της επισκεψιμότητας μέσω του Google Ads, αλλά η κίνηση αυτή να έχει αποτέλεσμα και να φέρνει κέρδη για εσάς. Οι χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας, θα βρίσκουν στην ιστοσελίδα σας αυτό ακριβώς που αναζητούν.

Google Ads: Πληρώστε με τα κλικ και όχι την συχνότητα εμφάνισης

Βρεθείτε κατευθείαν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.

Στο Google Ads πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω στην διαφήμιση σας και όχι για την συχνότητα εμφάνισης αυτής. Το κόστος των διαφημίσεων ads είναι προσιτό ακόμα και για μια μικρή επιχείρηση ενώ τα αποτελέσματα ορατά και άμεσα.

Pay Per Click – Google Ads

Προσεγγίστε πελάτες μέσω Google Ads σε παγκόσμιο επίπεδο

Στοχεύστε σε πελάτες που βρίσκονται έξω απο τα γεωγραφικά σας όρια. Διαφημίστε την επιχείρηση, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Google Ads προσφέρει πλήρη παραμετροποίηση και ευελιξία, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Συχνές ερωτήσεις για το Google Ads

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το Google Ads (πρώην Adwords). Μερικοί απο αυτούς είναι:

 

1. Στοχευμένη διαφήμιση σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που εσείς επιλέγετε.
2. Το κόστος είναι σημαντικά μικρότερο απο την παραδοσιακή διαφήμιση, ενώ η απόδοση της διαφήμισης είναι εντυπωσιακή.
3. Έχετε πλήρη στατιστικά στοιχεία και τον απόλυτο έλεγχο στις καμπάνιες σας, με την βοήθεια των εξαιρετικών εργαλείων του Google Ads.
4. Πετυχαίνετε σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας άμεσα.
5. Εσείς ορίζετε τον προϋπολογισμό και έχετε τον πλήρη έλεγχο πότε οι διαφημίσεις σας ξεκινούν και πότε σταματούν.
6. Στοχεύετε σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχει περιορισμός.

To Google Ads λειτουργεί ως εξής:

  • Βρίσκετε τις λέξεις κλειδιά που περιγράφουν ακριβώς το αντικείμενο σας κατόπιν έρευνας και ανάλυσης με την χρήση του Keyword Planner.
  • Ορίζετε στο Google Ads της λέξεις ή φράσεις που βρήκατε στο πρώτο βήμα.
  • Ορίζετε το κόστος CPC (Cost Per Click) που επιθυμείτε να δαπανήσετε για κάθε κλικ που πραγματοποιείται στην διαφήμισή σας.
  • Δημιουργείτε τις διαφημίσεις σας με κείμενο και ενεργοποιείτε την καμπάνια.

Impressions

Impression, είναι η εμφάνιση της διαφήμισης σας στο δίκτυο αναζήτησης της Google, κάθε φορά που ένας χρήστης πραγματοποιήσει μια αναζήτηση με την λέξη-κλειδί που έχετε ορίσει για την διαφήμισή σας.

 

CTR (Click Through Rate)

Το CTR, είναι ο λόγος του αριθμού των clicks που έχουν γίνει στην διαφήμιση σας, προς τον αριθμό των εμφανίσεων.

 

CPC (Cost Per Click)

Το CPC, είναι το κόστος ανά κλικ που χρεώνεστε, όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στην διαφήμισή σας. Το κόστος αυτό ορίζετε απο εσάς.

 

CPM (Cost per 1000 impressions)

Το CPM, είναι το κόστος μιας διαφήμισης ανά 1000 εμφανίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, ανεξάρτητα απο τα κλικ που θα γίνονται στην διαφήμιση.

 

Conversion Rate (Ποσοστό μετατροπής)

Το conversion rate, είναι το ποσοστό των επισκεπτών που ολοκληρώνουν στην ιστοσελίδα σας μια επιθυμητή ενέργεια, όπως η αγορά ενός προϊόντος, η συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας κ.α.

 

Quality Score (Δείκτης ποιότητας)

Ο δείκτης ποιότητας, αναφέρετε στην ποιότητα των διαφημίσεων σας σε συνδυασμό με τις λέξεις – κλειδιά που έχετε χρησιμοποιήσει και την σελίδα προορισμού που κατευθύνετε τον χρήστη. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό αυτό ( κλίμακα 1-10), τόσο πιο πιθανό είναι η διαφήμισή σας να βγει σε υψηλότερη θέση.

Όταν διαφημίζεστε με το Google Ads, οι διαφημίσεις σας μπορούν να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία στον ιστό, ανάλογα με τον τρόπο στόχευσης των διαφημίσεων, τα άτομα στα οποία επιλέγετε να τις προβάλετε και τους τύπους διαφημίσεων που δημιουργείτε.

 

Τα σημεία εμφάνισης των διαφημίσεων Google Ads μπορούν αν εμφανιστούν στις παρακάτω τοποθεσίες:

 

  • Οι διαφημίσεις μπορούν να εμφανίζονται πάνω, κάτω ή στο πλάι από τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google Search. Μπορούν να εμφανίζονται δίπλα, πάνω ή κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google Play, στις Αγορές Google καθώς και στο Google Maps.
  • Οι διαφημίσεις μπορεί να εμφανίζονται με τα αποτελέσματα αναζήτησης σε ιστότοπους συνεργατών αναζήτησης της Google.
  • Στο δίκτυο εμφάνισης της Google. Είναι ένα σύνολο ιστοσελίδων, στους οποίους εμφανίζονται διαφημίσεις. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένοι ιστότοποι Google, όπως το Google Finance, το Gmail, το Blogger και το YouTube. Το δίκτυο περιλαμβάνει, επίσης, ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά.
  • Οι διαφημίσεις μπορούν να εμφανιστούν σε διαφορετικές συσκευές ( κινητά, tablet, Iphone)
  • Σε επιλεγμένες τοποθεσίες και γλώσσες

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.

 

Οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει μια καμπάνια στο Google Ads. Σίγουρα απαιτείται χρόνος για να καταλάβεις την φιλοσοφία της πλατφόρμας, πως λειτουργεί και τι μπορείς να κάνεις με τα εργαλεία που σου προσφέρει, αλλά θα καταφέρεις να στήσεις μια καμπάνια.

 

Όμως, μια επαγγελματική προσέγγιση, μπορεί να ωφελήσει πολύ περισσότερο την καμπάνια σου και να έχεις πολύ καλύτερη απόδοση με μικρότερο κόστος ανά κλικ. Ένα κακό στήσιμο της καμπάνιας, θα επιφέρει χαμένο χρόνο, κόπο και χρήματα.

 

Ζητήστε μας να σας ελέγξουμε τις διαφημίσεις σας ή να δημιουργήσουμε εμείς για εσάς μια αποδοτική και στοχευμένη καμπάνια που αποδίδει. Και όχι με λόγια αλλά με αποδείξεις.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την προώθηση της καμπάνιας σας;

Μεγάλη απόδοση των διαφημίσεων Google Ads με το χαμηλότερο κόστος ανά κλικ.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας συμβουλέψει και να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στην δημιουργία και βελτιστοποίηση της καμπάνιας σας, στην σωστή επιλογή των λέξεων-κλειδιών, την επιλογή του σωστού budget, στη σύνδεση της καμπάνιας με τον κώδικα μετατροπών και την συχνή ενημέρωση σας για την πορεία της καμπάνιας σας.

Καμπάνιες google ads - διαφήμιση στα αποτελέσματα της Google
Διαφημίσεις Google Ads

Αύξηση πωλήσεων μέσω Google Ads

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας μέσω του Google Ads

Προβληθείτε στους εν δυνάμει πελάτες σας όταν αναζητούν επιχειρήσεις, υπηρεσίες ή προϊόντα σαν τα δικά σας μέσω των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Άμεσα – Οικονομικά – Αποδοτικά.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες

+30 28430.29399

Στη Webex Studio προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για κατασκευή ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων & βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ