Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google

Το να έχεις μια ιστοσελίδα είναι σίγουρα σημαντικό, αλλά τι αξία έχει αν δεν μπορεί κάποιος εύκολα να την βρει ή να την αναζητήσει;

Προώθηση ιστοσελίδας με τις τελευταίες τεχνικές SEO

Η προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς SEO, είναι τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Οι χρήστες δεν θα πληκτρολογήσουν την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, αλλά αντίθετα θα ψάξουν να την βρουν, αν υπάρχει, από τα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων – Webex Studio

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας με αποδείξεις!

Τι είναι η προώθηση ιστοσελίδων;

Προώθηση ιστοσελίδων ή SEO, είναι οι πρακτικές που εφαρμόζονται σε έναν ιστότοπο, σύμφωνα πάντα με τα guidelines της Google, ώστε να πετύχουμε σημαντική και ποιοτική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας απο στοχευμένο κοινό, μέσω τον οργανικών αποτελεσμάτων.

Γιατί χρειάζομαι την προώθηση ιστοσελίδας;

Δεν το χρειάζεστε απλά… είναι αναγκαίο! H Προώθηση ιστοσελίδων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου. Χιλιάδες επιχειρήσεις ανταγωνίζονται για μια θέση στην πρώτη σελίδα. Γιατί η δική σας ιστοσελίδα σας να μην είναι μέσα σε αυτές;

Πόσος χρόνος απαιτείται για το SEO;

Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ή περιορισμός για την προώθηση ιστοσελίδας. Απαιτείται υπομονή, στρατηγική, σωστή χρήση λέξεων-κλειδιών, πρωτότυπο περιεχόμενο και μελέτη του ανταγωνισμού. Συνήθως, σύμφωνα με την google, απαιτούνται 6-12 μήνες για τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα.

Πρώτη σελίδα Google – Βγείτε Πρώτοι στη Google

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

On Page SEO

Το On Page Seo είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης κάθε σελίδας ξεχωριστά για να μπορεί να βγει ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το On Page Seo έχει άμεση σχέση με τους τίτλους, τις περιγραφές, τα links, τις λέξεις κλειδιά, την ταχύτητα φόρτωσης και κυρίως με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Off Page SEO

Το Off Page Seo αναφέρεται στις τεχνικές που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σας για να πείσουν τις μηχανές αναζήτησης ότι το site σας είναι ασφαλές, αξιόπιστο και χρήσιμο. Ένα παράδειγμα είναι η δημιουργία backlinks προς την ιστοσελίδα σας με φυσικό τρόπο που λειτουργούν σαν ψήφος εμπιστοσύνης.

Mobile SEO

To Mobile Seo είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές όπως smartphones και tablet. Αφορά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας (responsive), την ταχύτητα φόρτωσης, την δομή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη.

Keyword Research

Το Keyword Research είναι η αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων κλειδιών για την επιχείρησή σας κατόπιν έρευνας, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής. Αυτό σημαίνει αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας με το χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Social Marketing

Η χρησιμότητα των Social Media όσο αφορά το SEO είναι τεράστια. Σήμερα το σημαντικότερο μέσω διάδοσης της πληροφορίας είναι τα Social Media (Facebook, Twitter, Google Business, Youtube κ.α.). Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Google Adwords

Το Google Adwords είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google για συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά. Οι διαφημίσεις έχουν κόστος που έχει άμεση σχέση με τον αριθμό των clicks που κάνουν οι χρήστες καθώς και με τον αριθμό εμφάνισης τους.

– Webex Design Studio –

Εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα

 • Η Webex Studio είναι μια εταιρεία για προώθηση ιστοσελίδων και κατασκευή ιστοσελίδων με μεγάλη εμπειρία και άριστη γνώση των τελευταίων πρακτικών της Google.
 • Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας σημαντικά, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στην επιχείρησή σας την προσοχή και την θέση που τις αξίζει στα οργανικά αποτελέσματα της Google. 
 • Προώθηση ιστοσελίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλη την Ελλάδα με αξιοπιστία και μετρήσιμα, ορατά αποτελέσματα.
Η πιο αξιόπιστη εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
Προώθηση ιστοσελίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
Webex Design Studio

Προώθηση ιστοσελίδας (SEO) στην πρώτη σελίδα της Google.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με τεχνικές White Hat SEO που ακολουθούν πιστά τους κανόνες συμμόρφωσης της Google, για να είναι η ιστοσελίδα σας απόλυτα φιλική στις μηχανές αναζήτησης και να σκαρφαλώσει στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων.

Γιατί να επιλέξετε εμάς στην προώθηση ιστοσελίδων;

Επιλέξτε την Webex για την προώθηση του site σας στην 1η σελίδα της Google

 • Στη Webex Studio έχοντας πολυετή εμπειρία στη Προώθηση ιστοσελίδων έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική SEO που στηρίζεται σε συγκεκριμένη μεθοδολογία που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Για να μην έχετε άγχος για το αποτέλεσμα και για το αν επιλέξατε την σωστή εταιρεία για την προώθηση της σελίδας σας η εταιρεία μας χρεώνει τις υπηρεσίες SEO εφόσον πραγματοποιήσουμε την επιθυμητή κατάταξη στα οργανικά αποτέλεσμα της Google.
 • Οι σημαντικότεροι πυλώνες μια συνεργασίας είναι η διαφάνεια η εντιμότητα και η αξιοπιστία. Στη Webex Studio μας ενδιαφέρει πρωτίστως η άριστη συνεργασία με τον πελάτη. Θα ενημερωθείτε για όλα αναλυτικά πριν την έναρξη των εργασιών SEO.
 • Η καλύτερη μας διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν την δημιουργία και την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα τους. Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο κατασκευής και προώθηση ιστοσελίδων για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Συχνές ερωτήσεις για την προώθηση ιστοσελίδων

Το κόστος προώθησης μια ιστοσελίδας είναι λογικό να σας απασχολεί πρωτίστως. Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τιμή ή τιμοκατάλογος και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικούς στόχους, ανάγκες και προτεραιότητες. Εν συντομία, η τιμή ενός SEO Project εξαρτάται απο:

 

 • την τωρινή θέση της ιστοσελίδας σας, στα οργανικά αποτελέσματα (SERP’s)
 • τη δυσκολία των λέξεων-κλειδιών που σας ενδιαφέρει
 • τη γεωγραφική περιοχή στην οποία αναφέρεστε
 • τον ανταγωνισμό σας.

 

Μην εμπιστεύεστε τα έτοιμα πακέτα SEO που φαντάζουν οικονομικά. Η ζημιά που μπορεί να υποστεί η ιστοσελίδα σας  απο λάθος πρακτικές μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη. Π.χ ένα penalty απο την Google μπορεί να ισοδυναμεί με πλήρη εξαφάνιση της ιστοσελίδας σας απο τα οργανικά αποτελέσματα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν ενημέρωση και έλεγχο της ιστοσελίδας σας.

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το SEO αλλά λίγες είναι τόσο δύσκολες όσο αυτή η ερώτηση, δηλαδή πόσος είναι ο χρόνος που απαιτείται για την προώθηση μιας ιστοσελίδας.

 

Αυτό γιατί εκτός του ότι υπάρχουν πολλές μεταβλητές που παίζουν σημαντικό ρόλο στην βελτιστοποίηση ενός website, θα πρέπει επίσης να εκτιμήσουμε τις ίδιες μεταβλητές στις προσπάθειες βελτιστοποίησης των ανταγωνιστών σας.

 

Η σύντομη απάντηση εδώ είναι “Εξαρτάται”.

 

Σύμφωνα με την Google, ο χρόνος που απαιτείται για την προώθηση μιας ιστοσελίδας στην 1η σελίδα της Google κυμαίνεται απο 6-12 μήνες. Ο χρόνος αυτός εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη, τόσο στην ιστοσελίδα σας όσο και στον ανταγωνισμό σας. Οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τον χρόνο είναι οι εξής:

 

 • Ο ανταγωνισμός σας και η δυσκολία των λέξεων-κλειδιών που σας ενδιαφέρουν
 • Τα links προς την ιστοσελίδα σας απο άλλες αξιόπιστες ιστοσελίδες με συναφή περιεχόμενο με την δική σας (Backlinks)
 • Το Authority του Domain σας και η παλαιότητά του
 • Η ποιότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας

 

Γενικά η προώθηση ιστοσελίδων απαιτεί αρκετούς μήνες, ίσως και χρόνο ώστε να δείτε σημαντική βελτίωση στα οργανικά αποτελέσματα. Μάλιστα η ίδια η Google αναφέρει πως μόνο το 5.7% των νέων ιστοσελίδων κατορθώνουν να σκαρφαλώσουν στην 1η σελίδα μέσα σε έναν χρόνο.

 

Συμπέρασμα…

 

Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει με ακρίβεια το πότε θα βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google. Ωστόσο, με σωστή έρευνα, ανάλυση και την πάροδο του χρόνου μπορείτε να έχετε μια πολύ καλύτερη ιδέα το πόσος χρόνος θα απαιτηθεί.

 

Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί συνεχή ενασχόληση και έλεγχο.  Με την χρήση τεχνικών White Hat SEO, ακολουθώντας πιστά τα guidelines των μηχανών αναζήτησης και με συνεχή ενημέρωση, ελέγχους και μετρήσεις, η ιστοσελίδα σας όχι μόνο θα ανεβεί στην 1η σελίδα, αλλά και θα παραμείνει εκεί.

 

Μην ξεχνάτε πως ο ανταγωνισμός σας κάνει και αυτός προσπάθειες να βγει ή να κρατηθεί στην πρώτη σελίδα. Δυστυχώς στην πρώτη σελίδα της Google χωράνε μόνο δέκα (10) αποτελέσματα, οπότε ο ανταγωνισμός για μια απο τις θέσεις αυτές είναι δυνατός και έχει σκαμπανεβάσματα.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πληρώσετε μια περιουσία. Σε καμία περίπτωση! Το SEO απο την στιγμή που αρχίζει να αποδίδει, θα αυξήσει σημαντικά τα κέρδη σας, οπότε θα έχετε σίγουρη απόσβεση του κόστους λόγω αύξησης πελατολογίου, πωλήσεων και επισκεψιμότητας.

 

Με απλά λόγια… το SEO βγάζει τα έξοδα του και πολλά περισσότερα. Είναι μια επένδυση που αποδίδει πάντα. Σας βοηθάμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω του διαδικτύου με ασφάλεια, αξιοπιστία και σταθερότητα.

Στη Webex Studio δεν λέμε λόγια αλλά κάνουμε πράξεις. Με την χρήση των εργαλείων που η ίδια η Google προσφέρει, μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα της προόδου της ιστοσελίδας σας απο την πρώτη μέρα έναρξης των εργασιών προώθησης.

 

Χρησιμοποιώντας το Google Search Console και την πλατφόρμα του Google Analytics, θα έχετε πρόσβαση σε αναλυτικές και λεπτομερής αναφορές για την πρόοδο, την επισκεψιμότητα, τα conversions και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε σχετικά με τις εργασίες SEO που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα σας.

 

Κάθε μήνα θα λαμβάνεται απο εμάς, μέσω e-mail, αναλυτικές αναφορές  με στοιχεία όπως την κατάταξη της ιστοσελίδας σας για τις λέξεις – κλειδιά που ενδιαφέρεστε, την οργανική κίνηση, τον αριθμό των Backlinks προς την σελίδα σας, το *conversion rate, το *click-throught rate, τον χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα (time on page) κ.α.

 

* To conversion rate είναι το ποσοστό των επισκεπτών που πραγματοποιούν μια επιθυμητή ενέργεια στην ιστοσελίδα σας, π.χ μια online αγορά.

** Το click-through rate είναι το ποσοστό που δείχνει πόσοι απο τους χρήστες κάνουν κλικ στην σελίδα σας μέσα απο τα οργανικά αποτελέσματα σε σχέση με τον αριθμό των εμφανίσεων.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας πάμε στην πρώτη σελίδα της Google. Ο λόγος είναι απλός:

Γνωρίζουμε σε βάθος το αντικείμενο, ενημερωνόμαστε καθημερινά, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων και χρησιμοποιούμε τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες και εργαλεία μέτρησης και ανάλυσης των δεδομένων.

Για εμάς, η προώθηση ιστοσελίδων είναι το πάθος μας. Κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι ένα ακόμα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Κάθε εργασία SEO είναι προσωπική μας υπόθεση.

 

Παρ’ όλα αυτά όμως είναι μια δικαιολογημένη ερώτηση που ακούμε συχνά.

 

Στην περίπτωση λοιπόν που δεν επιτευχθούν οι στόχοι που θέσαμε απο κοινού και κατόπιν συζήτησης, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε το 100% του ποσού που έχετε δαπανήσει μέχρι εκείνη την στιγμή, χωρίς ερωτήσεις και δικαιολογίες απο μέρους μας.

 

Ξεκάθαρα, ειλικρινά και χωρίς ρίσκο για εσάς.

Νέα & συμβουλές προώθησης ιστοσελίδων

Διαβάστε νέα, χρήσιμα tips και έξυπνες συμβουλές γύρω απο την προώθηση ιστοσελίδων