Κατασκευή ιστοσελίδων

Ακολουθήστε μας στα social media

Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων

...για την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Το να έχεις μια ιστοσελίδα είναι σίγουρα σημαντικό αλλά τι αξία έχει αν δεν μπορεί κάποιος εύκολα να την βρει. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν θα πληκτρολογήσουν την διεύθυνση της σελίδας σας, αλλά αντίθετα θα την βρουν αν υπάρχει, από τα οργανικά αποτελέσματα της Google, μέσω Adwords είτε από παραπομπές από άλλες γνωστές ιστοσελίδες ή directories.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ?

Προώθηση ιστοσελίδων
01
Τι είναι το SEO;

SEO (search engine optimization) ή στα ελληνικά Προώθηση ιστοσελίδων, είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης (Google, Bing).

Προώθηση ιστοσελίδων
03
Πόσος χρόνος απαιτείται για το SEO;

Δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος για να το καταφέρουμε αυτό. Απαιτείται υπομονή, μεθοδικότητα, συνεχείς παρακολούθηση, δομημένο και κατανοητό περιεχόμενο, σωστή χρήση λέξεων κλειδιών, μελέτη σε βάθος του ανταγωνισμού και βεβαίως εμπειρία.

Προώθηση ιστοσελίδων
02
Γιατί χρειάζομαι το SEO;

Δεν το χρειάζεστε απλά… είναι αναγκαίο! H Προώθηση ιστοσελίδων είναι στην ουσία πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθηθούν για να γίνει η σελίδα σας φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε να πετύχετε υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop
On Page SEO

Το On Page Seo είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης κάθε σελίδας ξεχωριστά για να μπορεί να βγει ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το On Page Seo έχει άμεση σχέση με τους τίτλους, τις περιγραφές, τα links, τις λέξεις κλειδιά και κυρίως με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop
Off Page SEO

Το Off Page Seo αναφέρεται στις τεχνικές που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σας για να πείσουν τις μηχανές αναζήτησης ότι το site σας είναι ασφαλές, αξιόπιστο και χρήσιμο. Μερικές απο τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε είναι το link building και το Social Marketing.

Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop
Mobile SEO

To Mobile Seo είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές όπως smartphones και tablet. Αφορά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας (responsive), την ταχύτητα φόρτωσης, την δομή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη.

Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop
Keyword Research

Το Keyword Research είναι η αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων κλειδιών για την επιχείρησή σας κατόπιν έρευνας, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής. Αυτό σημαίνει αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας με το χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop
Social Marketing

Η χρησιμότητα των Social Media όσο αφορά το SEO είναι τεράστια. Σήμερα το σημαντικότερο μέσω διάδοσης της πληροφορίας είναι τα Social Media (Facebook, Twitter, Google My Business, Youtube κ.α.). Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop
Google Adwords

Το Google Adwords είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google για συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά. Οι διαφημίσεις έχουν κόστος που έχει άμεση σχέση με τον αριθμό των clicks που κάνουν οι χρήστες καθώς και με τον αριθμό εμφάνισης τους.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ - ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ GOOGLE

  • Αύξηση των πωλήσεων και του conversion rate
  • Σημαντική αύξηση του πελατολογίου σας
  • Εδραίωση της επιχείρησής σας έναντι του ανταγωνισμού
  • Πρόσβαση σε νέες αγορές και επενδύσεις
  • Αναγνωρισιμότητα και βιωσιμότητας της επιχείρησής σας
Προώθηση ιστοσελίδων
01
Στρατηγική

Στη Webex Studio έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο στη Προώθηση ιστοσελίδων έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική SEO που στηρίζεται σε συγκεκριμένη μεθοδολογία που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

02
Πληρωμή με το αποτέλεσμα

Για να μην έχετε άγχος για το αποτέλεσμα και για το αν επιλέξατε την σωστή εταιρεία για την προώθηση της σελίδας σας η εταιρεία μας χρεώνει τις υπηρεσίες SEO εφόσον πραγματοποιήσουμε την επιθυμητή κατάταξη στα οργανικά αποτέλεσμα του Google.

03
Διαφάνεια & Αξιοπιστία

Οι σημαντικότεροι πυλώνες μια συνεργασίας είναι η διαφάνεια, η εντιμότητα και η αξιοπιστία. Στη Webex Studio μας ενδιαφέρει πρωτίστως η άριστη συνεργασία με τον πελάτη. Θα ενημερωθείτε για όλα αναλυτικά πριν την έναρξη των εργασιών SEO.

04
Διαφήμιση μας... οι πελάτες μας

Η καλύτερη μας διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν την δημιουργία και την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα τους. Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο κατασκευής και Προώθηση ιστοσελίδων για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.