Skip links
Γιατί χρειάζομαι προώθηση της ιστοσελίδας μου;

Πώς να βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google

Η προώθηση ιστοσελίδας είναι μια πολύ σημαντική και απαραίτητη διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει σε μια ιστοσελίδα, προκειμένου να πετύχουμε την εμφάνιση της σελίδας, στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Η προώθηση ιστοσελίδας ή αλλιώς SEO, μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την βιωσιμότητα και το μέλλον μιας επιχείρησης. Με την χρήση των τεχνικών του SEOη σελίδα σας αποκτάει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ελκυστική τόσο στους χρήστες όσο και στις μηχανές αναζήτησης.

Συμβουλές για να βγείτε στην 1η σελίδα της Google

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα δείτε σημαντική ώθηση της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

– Ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδας

Η βάση για μια πετυχημένη προώθηση είναι η ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδας, διότι καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία του χρήστη. Μια ποιοτική, εύχρηστη και προσεγμένη ιστοσελίδα, με καλογραμμένο και χρήσιμο περιεχόμενο, είναι σίγουρα το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του στόχου σας.

– Εντυπωσιακό & ξεκάθαρο design

Η δημιουργία εντυπωσιακού και ξεκάθαρου σχεδιασμού, καθώς και ενός επαγγελματικού λογότυπου (logo), είναι σημαντικά στοιχεία για την ανάπτυξη ενός αναγνωρίσιμου και επιτυχημένου επιχειρηματικού brand.

– Εξαιρετικό & χρήσιμο περιεχόμενο

Δώστε στους επισκέπτες της σελίδας σας χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο που δεν μπορούν να βρουν αλλού. Που τους βοηθάει να λύσουν ένα πρόβλημα τους. Απλά και κατανοητά!

– Χρήση multimedia υλικού και εικόνων

Οι χρήστες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε μια ιστοσελίδα που είναι όμορφη και διαθέτει όμορφες φωτογραφίες, video, infographics και άλλο multimedia υλικό. Δώστε σημαντική βαρύτητα στην παρουσίαση της δουλείας σας ή των προϊόντων σας.

Μάλιστα η σύμφωνα με την Google, όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος που μένει ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας, τόσο ανεβαίνει η ιστοσελίδα σας στην κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων. Αυτό συμβαίνει γιατί η Google λαμβάνει τον χρόνο παραμονής του χρήστη στη σελίδα σας ως ένδειξη ότι το περιεχόμενο του site σας ήταν συναφή με αυτό που έψαχνε ο χρήστης.

– Χρήση έξυπνων και ελκυστικών τίτλων σελίδας και περιγραφών

Ο τίτλος της σελίδας σας είναι αυτός που φαίνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με το μπλε χρώμα και από κάτω, είναι η περιγραφή της σελίδας, που αναφέρει περιληπτικά το θέμα με το οποίο ασχολείται.

Τόσο ο τίτλος της σελίδας όσο και η περιγραφή, είναι πολύ σημαντικό να είναι καλογραμμένα, κατανοητά και να προκαλούν το ενδιαφέρον του χρήστη ώστε να επιλέξει το δικό σας site, απο τις άλλες ιστοσελίδες που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης για τις ίδιες λέξεις – κλειδιά.

– Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις – κλειδιά που περιγράφουν το αντικείμενο σας

Εισάγετε στην σελίδα σας τις λέξεις – κλειδιά που περιγράφουν ακριβώς το αντικείμενο σας, ώστε να βγείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google για λέξεις και φράσεις, συναφείς με την επιχείρησή σας. Τα keywords πρέπει να μπουν στην σελίδα σας με φυσικό τρόπο και χωρίς να επαναλαμβάνονται συνεχώς.

– Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας

Οι χρήστες της σελίδας σας θέλουν ταχύτητα. Δεν μπορούν να περιμένουν. Αν η ιστοσελίδα σας αργεί να ανοίξει, θα επιστρέψουν πάλι ξανά στα αποτελέσματα αναζήτησης για να οδηγηθούν στο επόμενο αποτέλεσμα, που πιθανόν να είναι το site του ανταγωνιστή σας. Αγοράστε ένα γρήγορο πακέτο Hosting και προχωρήστε σε βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

– Κάντε την σελίδα σας φιλική προς όλες τι φορητές συσκευές

Σήμερα, πάνω από το 60% των online αναζητήσεων πραγματοποιούνται από φορητές και mobile συσκευές. Οπότε, η ιστοσελίδα σας, πρέπει να είναι απόλυτα φιλική προς όλες τις φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets, iphone κτλ.

Για τον λόγο αυτό, όλες οι σύγχρονες ιστοσελίδες διαθέτουν Responsive Design, που προσαρμόζει αυτόματα την ιστοσελίδα, στις διαστάσεις της οθόνης του χρήστη, για βέλτιστη προβολή.

– Εγκαταστήστε ένα πιστοποιητικό ασφαλείας SSL

Η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL, είναι αναγκαία προϋπόθεση για την κατάταξη της ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα. Η Google θεωρεί, πως οι χρήστες που ανταλλάσσουν ευαίσθητες πληροφορίες μέσα από το διαδίκτυο, πρέπει να είναι ασφαλής.

Για τον λόγο αυτό, από την έκδοση 56 του chrome και μετά, όλες οι ιστοσελίδες που δεν έχουν SSL έχουν δίπλα από το domain την ένδειξη… “Not Secured”. Η ένδειξη αυτή αποτρέπει τον χρήστη απο το να μπει στην σελίδα σας ή να την εμπιστευτεί.

Εγκαταστήστε άμεσα ένα πιστοποιητικό ασφαλείας SSL στην ιστοσελίδα σας.

Τι κερδίζει η επιχείρηση σας από το βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης;

Υπάρχουν πολλά οφέλη για μια επιχείρηση που θα επενδύσει στην βελτιστοποίηση ιστοσελίδας και είναι σίγουρο ότι η επένδυση αυτή, θα αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη στην εταιρεία από το ίδιο το κόστος της βελτιστοποίησης.

Οφέλη από την βελτιστοποίηση ιστοσελίδας:

  • Αύξηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας.
  • Αύξηση των πωλήσεων.
  • Διεύρυνση πελατολογίου.
  • Στοχευμένη προσέλκυση πελατών.
  • Εδραίωση της επωνυμίας της εταιρείας σας.
  • Βελτίωση του περιεχομένου.
  • Αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης.
  • Αύξηση των μετατροπών.

Το SEO είναι μονόδρομος…

Αν θέλετε η ιστοσελίδα σας να αποφέρει κέρδη και αύξηση του πελατολογίου, δεν έχετε επιλογή. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας είναι μονόδρομος. Είναι μια επένδυση που σίγουρα θα αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη στην εταιρεία, αν γίνει με τον σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο.

Στη Webex Studio, ακολουθούμε όλες τις τελευταίες SEO πρακτικές και με συνεχείς δοκιμές και ενημερώσεις, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε με ορατά και μόνιμα αποτελέσματα!

Εισάγετε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εντός 10′ (9π.μ – 9μ.μ)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.