Πώς να βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Γιατί χρειάζομαι βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μου;

Βγείτε στην πρώτη σελίδα

Η προώθηση ιστοσελίδας είναι μια πολύ σημαντική και απαραίτητη διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει σε μια ιστοσελίδα, προκειμένου να πετύχουμε την εμφάνιση της σελίδας, στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.


Η προώθηση ιστοσελίδας ή αλλιώς SEO, μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την βιωσιμότητα και το μέλλον μιας επιχείρησης. Με την χρήση των τεχνικών του SEO, η σελίδα σας αποκτάει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ελκυστική τόσο στους χρήστες όσο και στις μηχανές αναζήτησης.

 

Συμβουλές για να βγείτε στην 1η σελίδα της Google

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα δείτε σημαντική ώθηση της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

 

– Εξαιρετικό & χρήσιμο περιεχόμενο

Δώστε στους επισκέπτες της σελίδας σας χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο που δεν μπορούν να βρουν αλλού. Που τους βοηθάει να λύσουν ένα πρόβλημα τους. Απλά και κατανοητά!

 

– Χρήση έξυπνων και ελκυστικών τίτλων σελίδας και περιγραφών

Ο τίτλος της σελίδας σας είναι αυτός που φαίνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με το μπλε χρώμα και απο κάτω, είναι η περιγραφή της σελίδας, που αναφέρει περιληπτικά το θέμα με το οποίο ασχολείται.

 

Τόσο ο τίτλος της σελίδας όσο και η περιγραφή, είναι πολύ σημαντικό να είναι καλογραμμένα, κατανοητά και να προκαλούν το ενδιαφέρον του χρήστη ώστε να επιλέξει το δικό σας site, απο τις άλλες ιστοσελίδες που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης για τις ίδιες λέξεις – κλειδιά.

 

– Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις – κλειδιά που περιγράφουν το αντικείμενο σας

Εισάγετε στην σελίδα σας τις λέξεις – κλειδιά που περιγράφουν ακριβώς το αντικείμενο σας, ώστε να βγείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google για λέξεις και φράσεις, συναφείς με την επιχείρησή σας. Τα keywords πρέπει να μπουν στην σελίδα σας με φυσικό τρόπο και χωρίς να επαναλαμβάνονται συνεχώς.

– Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας

Οι χρήστες της σελίδας σας θέλουν ταχύτητα. Δεν μπορούν να περιμένουν. Αν η ιστοσελίδα σας αργεί να ανοίξει, θα επιστρέψουν πάλι ξανά στα αποτελέσματα αναζήτησης για να οδηγηθούν στο επόμενο αποτέλεσμα, που πιθανόν να είναι το site του ανταγωνιστή σας. Αγοράστε ένα γρήγορο πακέτο Hosting και προχωρήστε σε βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

 

– Κάντε την σελίδα σας φιλική προς όλες τι φορητές συσκευές

Σήμερα, πάνω απο το 60% των online αναζητήσεων πραγματοποιούνται απο φορητές και mobile συσκευές. Οπότε, η ιστοσελίδα σας, πρέπει να είναι απόλυτα φιλική προς όλες τις φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets, iphone κτλ.

 

– Εγκαταστήστε ένα πιστοποιητικό ασφαλείας SSL

Η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL, είναι αναγκαία προϋπόθεση για την κατάταξη της ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα. Η Google θεωρεί, πως οι χρήστες που ανταλλάσσουν ευαίσθητες πληροφορίες μέσα απο το διαδίκτυο, πρέπει να είναι ασφαλής.

 

Για τον λόγο αυτό, απο την έκδοση 56 του chrome και μετά, όλες οι ιστοσελίδες που δεν έχουν SSL έχουν δίπλα απο το domain την ένδειξη… “Not Secured”. Η ένδειξη αυτή αποτρέπει τον χρήστη απο το να μπει στην σελίδα σας ή να την εμπιστευτεί.

 

Εγκαταστήστε άμεσα ένα πιστοποιητικό ασφαλείας SSL στην ιστοσελίδα σας.

 

 

Τι κερδίζει η επιχείρηση σας απο το βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης;

Υπάρχουν πολλά οφέλη για μια επιχείρηση που θα επενδύσει στην βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας και είναι σίγουρο ότι η επένδυση αυτή, θα αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη στην εταιρεία απο το ίδιο το κόστος της βελτιστοποίησης.

 

Οφέλη απο την βελτιστοποίηση ιστοσελίδας:

  • Αύξηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας.
  • Αύξηση των πωλήσεων.
  • Διεύρυνση πελατολογίου.
  • Στοχευμένη προσέλκυση πελατών.
  • Εδραίωση της επωνυμίας της εταιρείας σας.
  • Βελτίωση του περιεχομένου.
  • Αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης.
  • Αύξηση των μετατροπών.

 

Γιατί χρειάζομαι βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μου;

 

Το SEO είναι μονόδρομος…

Αν θέλετε η ιστοσελίδα σας να αποφέρει κέρδη και αύξηση του πελατολογίου, δεν έχετε επιλογή. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας είναι μονόδρομος. Είναι μια επένδυση που σίγουρα θα αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη στην εταιρεία, αν γίνει με τον σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο.

 

Στη Webex Studio, ακολουθούμε όλες τις τελευταίες SEO πρακτικές και με συνεχείς δοκιμές και ενημερώσεις, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε με ορατά και μόνιμα αποτελέσματα!

5/5 (2 Reviews)

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy