Σήμερα η ανάγκη μια επιχείρησης να έχει παρουσία στο Internet είναι επιτακτική ή ακόμα περισσότερο… μονόδρομος! Είναι πολλοί λόγοι που μια επιχείρηση χρειάζεται να έχει μια ιστοσελίδα. Μερικοί επαγγελματίες  όμως δεν θεωρούν ότι είναι τόσο σημαντικό να έχουν ιστοσελίδα και αποφεύγουν συνειδητά να φτιάξουν.

Αυτό είναι όμως μεγάλο λάθος και παρακάτω θα το διαπιστώσετε με σαφήνεια και επιχειρήματα!

Βέβαια η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση, γι’ αυτό καλό είναι να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για το πώς να επιλέξετε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων.

Σήμερα το 60% των χρηστών αρχίζουν την έρευνα αγοράς κάνοντας αναζήτηση μέσω διαδικτύου από το σπίτι τους. Αυτό το ποσοστό είναι σίγουρο πως στο μέλλον θα αυξηθεί.

Ας δούμε λοιπόν τους σημαντικότερος λόγους για τους οποίους η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης της επιχείρησής σας.

1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοικτή όλο το 24ωρο

Σε αντίθεση με τις ώρες λειτουργίας του γραφείου σας, η ιστοσελίδα σας είναι πάντα ανοικτή στο κοινό για πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τα στοιχεία επικοινωνίας, την τοποθεσία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, το εταιρικό σας προφίλ κ.α.

Ο επισκέπτης μπορεί από την άνεση του σπιτιού του να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα σας, να βρει τις πληροφορίες που ψάχνει και στην συνέχεια να έρθει σε επαφή μαζί σας.

2. Αναβάθμιση της αξιοπιστίας και της επαγγελματικής σας εικόνας

Μια σύγχρονη καλοσχεδιασμένη και εντυπωσιακή ιστοσελίδα με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών στην δημιουργία ιστοσελίδων προσελκύει τους χρήστες και προσδίδει στην εταιρεία σας έναν επαγγελματικό προφίλ που ο επισκέπτης σας μπορεί να εμπιστευτεί.

Πολλοί είναι οι χρήστες που επιλέγουν μια επιχείρηση μόνο και μόνο από την ιστοσελίδα τους και κατά πόσο είναι επαγγελματική. Μια καλή ιστοσελίδα κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια ώστε να πραγματοποιήσουν μια επιθυμητή ενέργεια.

Μάθε τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις μια ιστοσελίδα και ενημερώσου για τα πάγια έξοδα.

3. Πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά

Μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο σημαίνει ότι η επιχείρηση σας είναι διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο και φεύγει πλέον από τα στενά όρια της περιοχής σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο και να εξελίξετε την εταιρείας σας προσαρμόζοντας την στις ανάγκες τις εποχής.

4. Καλύτερη υποστήριξη των πελατών & συνεργατών

Η ιστοσελίδας σας είναι 24 ώρες το 24ωρο Online και είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο στα χέρια σας. Μέσω της ιστοσελίδας σας μπορείτε να προσφέρετε διάφορα βοηθήματα τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες σας όπως οδηγίες, σημειώσεις, έντυπα αιτήσεων, χρήσιμα tip’s και όλα με ένα κλικ.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εσείς σε ποια έγγραφα θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες αφού υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μελών στην ιστοσελίδα σας ώστε μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες να έχουν πρόσβαση στο υλικό αυτό.

5. Online πωλήσεις – Αύξηση κερδών

Μέσα από τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα σας μπορείτε με εύκολο και άμεσο τρόπο να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο. Πουλάτε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς να πληρώνεται επιπλέον προσωπικό ή άλλα πάγια έξοδα.

6. Γίνεστε περισσότερο ανταγωνιστικοί

Οι ανταγωνιστές σας είναι σχεδόν σίγουρο πως ήδη θα κάνουν χρήση των εργαλείων του διαδικτύου, γιατί όχι και εσείς! Είναι μια επένδυση που έχει σίγουρη απόσβεση χρημάτων μιας και το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων δεν είναι απαγορευτικό, ενώ αντίθετα τα οφέλη είναι πολλαπλά.

Βέβαια, το να έχεις μια ιστοσελίδα δεν σημαίνει ότι έλυσες όλα σου τα προβλήματα. Θα πρέπει μια ιστοσελίδα να ξεχωρίζει και να προσφέρει στον κάτοχο της επιχείρησης δυνατότητες και εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την εταιρεία του.

Η επιτυχία μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που θα πρέπει να εκτιμηθούν, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός απο εντυπωσιακό και αποδοτικό.

7. Σημαντική αύξηση πελατολογίου

Αυξάνεται σημαντικά το πελατολόγιο σας, αφού πλέον όλοι είναι εν δυνάμει πελάτες σας. Ειδικά σήμερα, οι χρήστες αγοράζουν μέσω Internet και όχι με την φυσική παρουσία τους σε κάποιο κατάστημα. Το μέλλον είναι το Internet και σε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε την κατάλληλη βαρύτητα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

8. Έχετε εταιρικό business email

Αποκτώντας μια δική σας ιστοσελίδα αποκτάται και δικό σας email που προσδίδει ένα επαγγελματικό προφίλ στην επιχείρησή σας.  Σίγουρα το Gmail είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά δεν δείχνει όμορφα τυπωμένο πάνω σε κάρτες ή διαφημιστικά.

Χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό σας email και υπηρεσίες email marketing, μπορείτε να δείτε σημαντική αύξηση στις μετατροπές και κατά συνέπεια στις πωλήσεις.

9. Οικονομικό κόστος κατασκευής

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι πιθανόν μια από τις πιο αποδοτικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για το όφελος της επιχείρησής σας, αφού το κόστος κατασκευής  είναι οικονομικό και με γρήγορη απόσβεση. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δικαιολογία.

10. Προσαρμόζεστε στις ανάγκες τις εποχής

Οι εξελίξεις αλλάζουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το διαδίκτυο σχεδόν καθημερινά. Τα εργαλεία που προσφέρει το διαδίκτυο είναι εξαιρετικά και πολλές φορές απολύτως απαραίτητα.

Μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα, χάνει έναν τεράστιο σύμμαχο στον αγώνα της ανάπτυξης, της αύξησης του πελατολογίου, των κερδών και της μακροβιότητα της επιχείρησής σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο λοιπόν. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και ξεκινήστε δυναμικά την νέα σας παρουσία στο διαδίκτυο. Σας βοηθάμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να την κάνετε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Στην Webex Studio σας παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών διαδικτύου όπως:

που μπορούν να καλύψει όλες σας τις ανάγκες, για μια αποδοτική διαδικτυακή παρουσίαση ή την προώθησης ενός επιχειρηματικού project σας.